Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι και Συνεργάτες,
Σε συνέχεια του παρακάτω e-mail και όπως σας είχαμε υποσχεθεί το σεμινάριο 7 διαλέξεων με τίτλο «Εισαγωγή στα Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες» θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου και ώρες 10:30 - 14:30.
Η πρόσκληση αφορά μόνον εσάς που λαμβάνετε αυτό το e-mail και επειδή οι θέσεις καλύπτονται ήδη από εσάς, παρακαλούμε να μην καλέσετε συναδέλφους ή φίλους σας γιατί δε θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Επίσης, να έχετε την ταυτότητά σας μαζί σας γιατί υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί στην πύλη.
Για περιβαλλοντικούς λόγους, δε θα υπάρχουν τυπωμένα προγράμματα. Το πρόγραμμα θα είναι αναρτημένο στους πίνακες ανακοινώσεών μας και θα προβάλλεται από το προβολικό πριν την έναρξη του σεμιναρίου καθώς και στο διάλειμμα.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου επισυνάπτεται αν θέλετε να το εκτυπώσετε.
Κατά την είσοδό σας στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, θα δηλώνετε το όνομά σας στη γραμματεία, ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να παραλάβετε την ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης σας.
Κατά τις ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα λειτουργεί το κυλικείο του Κέντρου που βρίσκεται δίπλα στο Αμφιθέατρο.
Υπάρχει χώρος parking μέσα στο Δημόκριτο για όσους προτίθεστε να έρθετε με το αυτοκίνητό σας. Καλό είναι να έχετε την ταυτότητά σας μαζί σας σε περίπτωση που σας ζητηθεί στην Πύλη του Κέντρου.
Από την Οργανωτική Επιτροπή των Σεμιναρίων του Net Media Lab
Περισσότερες Πληροφορίες:
Ιστότοπος: http://imm.demokritos.gr  
Τηλ: 210-6503230, 3124
From: Net Media Lab Seminars [mailto:netmedialab.seminars@iit.demokritos.gr]
Sent: Friday, September 19, 2014 5:59 PM
To:
netmedialab.seminars@iit.demokritos.gr
Subject: ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ - ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ!!!

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι και Συνεργάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το δωρεάν σεμινάριο 7 διαλέξεων με τίτλο «Εισαγωγή στα Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες», οι θέσεις έχουν καλυφθεί και για τα 4 sessions στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014 σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.
Το δωρεάν σεμινάριο θα επαναληφθεί μέσα στον Οκτώβριο ή στις αρχές Νοεμβρίου. Η θέση σας στο εν λόγω επαναληπτικό δωρεάν σεμινάριο είναι εξασφαλισμένη με την εγγραφή που ήδη πραγματοποιήσατε. Για τις ακριβείς ημερομηνίες θα ενημερωθείτε με νέο e-mail.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και ζητούμε συγγνώμη για την αδυναμία μας να καλύψουμε τις αιτήσεις σας στην παρούσα φάση.
Από την Οργανωτική Επιτροπή των Σεμιναρίων του Net Media Lab
Περισσότερες Πληροφορίες:
Ιστότοπος: http://imm.demokritos.gr  

Τηλ: 210-6503230, 3124

.......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου