Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Εκπαιδευτική Ημερίδα στο ΥΜΕ

Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο:  Παιδικά καθίσματα: Προβληματισμοί – Προτάσεις – Πρακτικές Εφαρμογές.
Μετά από τις δράσεις της Σ.Ε.Σ.Ε.Ο.Α.  οι οποίες έλαβαν χώρα την εβδομάδα οδικής ασφάλειας 4-10 Μαΐου, αξιολογήθηκαν τα  ευρήματα από τον έλεγχο και την χρήση των παιδικών καθισμάτων, τα οποία έλεγξαν οι Εκπαιδευτές Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει γνωστικό κενό, και άμεση ανάγκη κάλυψης όλων σχεδόν των θεμάτων, που αφορούν τα μέσα συγκράτησης των επιβατών οχημάτων.  Στην ευρεία σύσκεψη που ακολουθήσε αποφασίστηκε να διοργανωθεί το 1ο  Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα τα Μέσα Συγκράτησης Επιβατών στα Οχήματα, που θα γίνει στην Αθήνα την Άνοιξη του 2016.
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτών Αττικής (
www.seseoa.gr), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (www.uth.gr ) και την Περιφέρεια Αττικής,  (www.patt.gov.gr) έχουν αποφασίσει να στηρίξουν με στοχευμένες δράσεις και ενημερώσεις στην πορεία για το 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα τα Μέσα Συγκράτησης Επιβατών στα Οχήματα, που θα γίνει στην Αθήνα την Άνοιξη του 2016. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουν την πρώτη, από τις τρείς, Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο:  Παιδικά καθίσματα: Προβληματισμοί – Προτάσεις – Πρακτικές Εφαρμογές.
Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015, 10:00 – 16:00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας Μεταφορών (Μεσογείων 156).
Φόρμα Συμμετοχής για την Ημερίδα:
B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου