Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Αποφάσεις Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτών Δυτικής Αθήνας

Στον απόηχο της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, συνεδρίασε το Δ.Σ. του  Συλλόγου Εκπαιδευτών Δυτικής Αθήνας, με θέμα, την ενημέρωση των συναδέλφων για τοπικά θέματα που απαιτούν άμεση λύση, για τα πεπραγμένα της Γ.Σ. και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν.
Έγινε μια αναλυτική θεώρηση της κατάστασης του κλάδου, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και αποφασίστηκαν ομόφωνα μια σειρά δράσεις όπως:
  • Η άμεση συνάντηση των εκπροσώπων του Δ.Σ. με την ηγεσία της Περιφέρειας, για την δρομολόγηση της πίστας εξετάσεων ΜΟΤΟ (Αγ. Βαρβάρα)
  • Η διεισδυτικότερη ενημέρωση και ενεργοποίηση των συναδέλφων για τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν.
  • Η συμμετοχή μας στο Συνέδριο που θα γίνει στην Κρήτη, με θέμα το μέλλον της εκπαίδευσης και οι διαδικασίες της δια βίου μάθησης, οδηγών και εκπαιδευτών.
Επίσης τονίστηκε η αναγκαιότητα:
  • Να γίνει πρόταση για συνάντηση όλων των σωματείων της Αθήνας με θέμα το νέο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ που αφορά Εκπαιδευτές Υποψηφίων Οδηγών, Σχολές Οδηγών, Κέτρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών και το οποίο θεωρούμε ότι εφόσον κινείται  στο πλαίσιο του Ν. 3919, μόνο την οδική ασφάλεια δεν μπορεί να προάγει.
  • Να διερευνηθούν διαδικασίες Νομικής υποστήριξης από θεσμικά όργανα σε σχέση με το μέλλον του κλάδου.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου