Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βασικές Αρχές Διαβούλευσης

Η ομοσπονδία (ο πρόεδρος, μια και το όργανο δεν συνεδρίασε...) έστειλε ένα draft αρχείο με μια προσέγγιση για την Σχολή και τον Εκπαιδευτή του μέλλοντος... Η οποία όμως θέλει ριζική αναδιάρθρωση...!
"... Σας στέλνω προτάσεις για τη συζήτηση του 208 έως το άρθρο 8 οι οποίες είναι προσωπικές και σε συνάρτηση με τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του δσ και των γενικών συνελεύσεων. Οι προτάσεις έχουν δομηθεί για τον μελλοντικό εκπαιδευτή  και τη σχολή οδήγησης. Θα πρέπει να μας οδηγούν οι προσδοκίες που έχουμε για το επάγγελμα και τον κλάδο..."
"Περιμένω τις διαφωνίες σας τις εισηγήσεις σας όχι τηλεφωνικά αλλά γραπτά τεκμηριωμένα και με αναφορά σε τυχόν χομοθεσίες. Μέχρι σήμερα αν και γνωρίζετε ότι πρέπει να εισηγηθούμε την αλλαγή και την προσαρμογή του 208 στην σχολή οδηγών του μέλλοντος κανένας και κανένα σωματείο δεν έχει κάνει την παραμικρή πρόταση γι αυτό..."
.....................................
σ.σ.

Επειδή οι προτάσεις και οι εισηγήσεις, στα όργανα, μάλλον δεν γράφονται στα πρακτικά...! Θα ξαναδημοσιεύσουμε, μια σειρά από προτάσεις, διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις εδώ!

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι, που έχουν, η θέλουν κάτι να πουν, να το δημοσιεύσουν αβίαστα, το blog είναι ελεύθερο προς όλους…!

......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου