Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Συνάντηση Δ.Σ. με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης


Αθήνα 01.07.2015
Αρ. Πρωτοκόλλου 112-15

           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Συνάντηση Δ.Σ. με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης κ. Θεοδωρίδου Ελισσάβετ

            Σε εγκάρδιο και δημιουργικό κλίμα με καίριες επισημάνσεις, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εκπαιδευτών Δυτικής Αθήνας με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ κ. Θεοδωρίδου Ελισσάβετ.
Σε συνέχεια των εθιμοτυπικών  διαδικασιών και την γνωριμία με τα νέα μέλη του  Δ.Σ. συζητήθηκαν μερικά από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά και τοπικά ζητήματα που δημιουργούν δυσλειτουργίες στην διαδικασία της εργασίας μας.
            Αναλύθηκε το ζήτημα της εξέτασης των υποψηφίων οδηγών και των επιτροπών εξέτασης που υπάρχουν και προτάθηκε να δοθεί  μια προσωρινή λύση σε σχέση με τον αριθμό υποψηφίων ανά επιτροπή, όπως επίσης και το άνοιγμα δύο επιπλέον επιτροπών για τους συνάδελφους που θα ήθελαν να τις χρησιμοποιήσουν (ΝΑΝΤ 40 Ναυτικός Όμιλος, Μ1 ΚΤΕΟ Μάντρας)
            Συζητήθηκε το κεφαλαιώδες ζήτημα που αφορά την καθυστέρηση της εκτύπωσης των αδειών οδήγησης. Οριοθετήσαμε μια άποψη και αποφασίσαμε να γίνει μια ομάδα εργασίας, για να λύσουμε στο βαθμό που μπορούμε το πρόβλημα.
            Προτάθηκε η προσωρινή λύση για την Εκτύπωση Βεβαίωσης, με πλήρες ιστορικό του μαθητή, η οποία θα χρησιμεύει ως άδεια οδήγησης μέχρι την εκτύπωση αυτής και θα διερευνηθεί σε συνεργασία με την περιφέρεια.
            Σε σχέση με τις άδειες μοτοποδηλάτων (ΑΜ) προτάθηκε ένα σχέδιο αναζήτησης των αδειών αυτών, μέσω σωματείου, από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της αστυνομίας, ώστε να εξαλειφθεί αυτή η 6μηνη πολλές φορές καθυστέρηση.
            Όπως τονίστηκε στην συνάντηση, θα είναι καταλυτική η παρέμβαση της υπηρεσίας προς την περιφέρεια, για την λύση των παραπάνω προβλημάτων, και καθοριστικός ο ρόλος του σωματείου, με τις προτάσεις του, αλλά και την ανάδειξη και επικαιροποίηση ζητημάτων και δυσλειτουργιών που παρατηρούνται.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ζωγράφος Αριστείδης                                            Μπαρόγιωργας Θεόδωρος
.................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου