Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Συνάντηση Δ.Σ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ.Σπύρου Τζόκα.

Αθήνα 07.07.2015
Αρ. Πρωτοκόλλου 113-15


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Συνάντηση Δ.Σ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα  κ.Σπύρου Τζόκα.

            Σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ.Τζόκα, έγινε εθιμοτυπική επίσκεψη από το νέο Δ.Σ. του σωματείου Εκπαιδευτών Δυτικής Αθήνας
            Κατά τη διάρκειά της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο και δημιουργικό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές αγαστής και απρόσκοπτης συνεργασίας της αντιπεριφέρειας, με το σωματείο, για την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούν αγκυλώσεις και προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
            Συζητήθηκε το κεφαλαιώδες ζήτημα που αφορά την καθυστέρηση της εκτύπωσης των αδειών οδήγησης, και προτάθηκε η προσωρινή λύση για την Εκτύπωση Βεβαίωσης, με πλήρες ιστορικό του μαθητή, η οποία θα χρησιμεύει ως άδεια οδήγησης μέχρι την εκτύπωση αυτής και θα διερευνηθεί σε συνεργασία με την περιφέρεια.
            Αναλύθηκε το ζήτημα της εξέτασης των υποψηφίων οδηγών μοτοσικλετών και των χώρων εξέτασης που υπάρχουν και συμφωνήθηκε να διερευνηθούν όλοι οι κατάλληλοι χώροι για δημιουργία ασφαλούς πίστας εκπαίδευσης και εξέτασης μοτοσικλέτας.
            Όπως τονίστηκε στην συνάντηση, θα είναι καταλυτική η παρέμβαση της αντιπεριφέρειας, για την λύση των παραπάνω προβλημάτων, και καθοριστικός ο ρόλος του σωματείου, με την έρευνα για την εύρεση καταλλήλων χώρων, τις προτάσεις του, αλλά και την ανάδειξη ζητημάτων και δυσλειτουργιών που προκύπτουν.
           
Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ζωγράφος Αριστείδης                                            Μπαρόγιωργας Θεόδωρος
.................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου